Machineleveringen

Case CX245D SR voor Dijkshoorn Grondwerken

Deze 26 ton zware Case CX245D SR binnendraaier is onlangs aan Dijkshoorn Grondwerken geleverd. De machine is compleet uitgerust met verschillende toebehoren en maakt gebruik van de nieuwste Isuzu Stage 5 motor, goed voor 166pk. 

SOMA College neemt Case CX90D in ontvangst

Op een zomerse dag in Harderwijk, nam Daniël Stronks van het SOMA College, de nieuwe short radius midigraver Case CX90D van Schmidt Bouwmachines in ontvangst.

Deze zeer compleet uitgevoerde machine met proportioneel bediende extra functies, Climate Control, luxe lucht geveerde stoel, 7 inch kleuren monitor voor de beelden van de achter- en zijcamera, maakt het in combinatie met de veilige ROPS-cabine en de LED-werkverlichting, een comfortabele en veilige werkplek voor de (leerling) machinisten. De Yanmar 69 pk motor voldoet aan de hoogste milieu eisen van de Stage V norm. Door de toepassing van de standaard Auto-Idle (toerental reductie) en Idle-Shut-Down (motor stop) functies, zorgen ervoor dat deze midigraver tot de zuinigste in zijn klasse behoort. Het hydraulisch systeem van 2 pompen die 2 x 74 liter/min opbrengen, wordt tevens ondersteund door een extra zwenkpomp om tegelijkertijd diverse bewegingen moeiteloos te kunnen uitvoeren. Op wens van het SOMA College, is de machine uitgerust met een Steelwrist X12 Tiltrotator met drie bakken die gekoppeld worden met het S50 snelwissel systeem.

Het SOMA College zal deze machine inzetten voor het opleiden van (toekomstige) machinisten in de Grond-, Weg- en Waterbouw.

Case 621G shovel voor Koprenet BV

Deze Case 621G Is klaargemaakt voor aflevering bij KoreNet BV, compleet met ITR L5 banden, BM Air compleet overdruksysteem, joystickbesturing en een automatisch centraal smeersysteem.

CASE 721G wiellader voor Gebr. Van Ginneken

Troost Machinehandel heeft onlangs een CASE 721G wiellader geleverd aan Gebr. Van Ginneken uit Den-Hout.

NTP Groep vernieuwt met een Case 721G wiellader

Ter vervanging van hun Case 721F, leverde Schmidt Bouwmachines uit Almelo, een Case 721G die zeer compleet uitgevoerd is met o.a. een Eurosteel snelwissel, een proportioneel bediende 3e functie in de mee-verende joystick, Ride Control (lastdemping), Heavy Duty assen met 100% automatische sper in vooras, automatische vetsmering, JSS (joystick bediening), omkeerbare koelerfan, een 5-gangs transmissie met Lock Up en extra LED-werklampen vóór en achter.

Machinist Robert kan weer zeer comfortabel zijn werkzaamheden blijven uitvoeren op de Grondbank “De Bree” in Markelo, onderdeel van de NTP Groep B.V.