Machineleveringen

Case 821G voor Loonbedrijf Van den Hout

Aan Loonbedrijf Van den Hout leverden wij een nieuwe en zeer complete Case 821G wiellader. 

De nieuwe Case 821G Evolution wiellader is volledig bedrijfsklaar uitgevoerd met Case FPT 6-cilinder Stage V dieselmotor (230 pk bij 1800 t/min.), ROPS-FOPS cabine met “Premium” luchtgeveerde stoel, airconditioning, Case site connect, loonwerkersverlichting, extra brandstoftank, veiligheidscamera achter, ZF Powershift versnellingsbak met 5 versnellingen, HD-assen met open differentieel achter en 100% automatische lock-up voor, Bekamax centraal smeersysteem, centrale “best-in-class” koelingsmodule met hydraulisch omkeerbare vin, heavy duty contragewicht, Ride Control System (veersysteem), Triangle 750/65 R25 banden inclusief dubbellucht, hydraulische snelwisselaar systeem 2000, puinriek.

Loonbedrijf van den Hout is opgericht in 1952 door Toon van den Hout en heeft zich gevestigd in het Brabantse Diessen. Later is het bedrijf overgenomen door de zonen Maarten en Ton van den Hout. Sinds een aantal jaren is ook Roy van den Hout toegetreden. Van den Hout is gespecialiseerd in agrarisch loonwerk, akkerbouw en grondverzet.

Case 821G shovel voor Partoens

Nog net voor het gras seizoen mochten we deze nieuwe Case 821G afleveren aan Loonbedrijf Partoens. De Case zal voornamelijk worden gebruikt voor het laden van vrachtwagens met een hoogkiepbak en het inkuilen van gras en mais. Daarvoor hebben wij deze wiellader optimaal klaar mogen maken met ruim voldoende werkverlichting, breedteborden en breedteverlichting, mobilofoon, Faster snelkoppeling en een extra dieseltank van 170 liter.

Case 721G wiellader voor loonbedrijf Van Doormaal

Aan loonbedrijf Van Doormaal uit De Moer leverde Van der Vrande Bouwmachines afgelopen week een nieuwe Case 721G wiellader. De Case 721G heeft de nieuwste FPT Stage V motor met een onderhoudsinterval van 1000 draaiuren en het nieuwste onboard Case weegsysteem. Men bestelde de wiellader geheel in loonwerkersuitvoering met onder andere 16 werklampen, breedteverlichting, grote 23.5R25 banden en een extra dieseltank waarmee men totaal ruim 400 liter kan meenemen.

Van Doormaal, gelegen in de Moer tussen Tilburg en Waalwijk, is van oorsprong een melkveebedrijf. Enkele jaren geleden besloot eigenaar Bart van Doormaal om het bedrijf uit te breiden met diverse loonwerken binnen de agrarische sector. Hierbij kunt u denken aan werkzaamheden op het gebied van bemesting, oogst en grondbewerking. Van Doormaal beschikt over eigen machines en bijbehorend materiaal zodat zij u binnen elke situatie altijd snel van dienst kunnen zijn. Hiervoor komt de Case 721G als geroepen!

Case CX19C minigraver voor J&F Leidingsystemen

Troost Machinehandel heeft een complete Case CX19C mogen leveren aan J&F Leidingsystemen B.V. Ook is een Betanco Trailers machinetransporter geleverd mogen leveren om het vervoer mogelijk te maken.

Case CX60C minigraver voor van Ginneken BV

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Case minigraver geleverd aan van Ginneken B.V. gevestigd in Oosterhout. Van Ginneken B.V. is sinds jaar en dag de juiste partner voor loonwerk, grondwerk of mestdistributie. Kwaliteit en veiligheid zijn de pijlers in hun organisatie. De Case machine is voorzien van een Groeneveld centrale smering en een Freshfilter compleet overdruksysteem. Dat maakt deze machine zeer compleet.