Machineleveringen

Case 521G-XR wiellader voor Melkveebedrijf Toonders

Onlangs leverde Van der Vrande Bouwmachines een Case 521G-XR aan Melkveebedrijf Toonders in Veldhoven. Goede ervaringen met de eerder geleverde Case 521F-XR shovel heeft Toonders doen besluiten om de werkzaamheden nu met een 521G-XR uit te voeren. 

De Case 521G-XR loader heeft een verlengd laadframe (XR) waarmee de grote mengvoerwagen makkelijk geladen kan worden. Met de 2,5 kuubse laadbak van Eurosteel is de Trioliet mengvoerwagen vlot gevuld met 30 kuub mais, gras en bijproducten. De te mengen materialen worden bijgehouden met een tablet in de wiellader en met een eigen gewicht van 11 ton is deze nieuwe Case 521G-XR de perfecte loader voor dit moderne melkveebedrijf.

Melkveebedrijf Toonders melkt ruim 350 koeien en bevindt zich vlak bij het industrieterrein van Veldhoven. Verduurzaming vind onder andere plaats met emmissiearme vloeren in de stallen, zonnepanelen op de daken en natuurlijk met deze nieuwe Case Construction Equipment Stage V 521G-XR wiellader.

Drie nieuwe Case SR210B’S voor Agro Delta Groep

Agro Delta Groep heeft drie nieuwe Case schrankladers in ontvangst genomen. De machines met een gewicht van circa 3200 kilo hebben een vermogen van 74 pk en zijn uitgerust met een Groeneveld-BEKA smeersysteem. De Agro Delta Groep bestaat uit 4 bedrijven op 7 locaties in Zwijndrecht en Dordrecht en is actief in opslag, overslag en verhuur van bedrijfsruimte.

De groep heeft meer dan 70 jaar ervaring met de op- en overslag van veevoedergrondstoffen, granen, zaden, peulvruchten en rijst. Zowel conventionele als biologische producten worden behandeld in bulk en in stukgoed. Aanvoer en afvoer vindt plaats via zeeschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens en containers. Daarnaast verhuurt Agro Delta verschillende soorten bedrijfsruimtes. Deze faciliteiten zorgen samen met de vaste ploeg ervaren medewerkers voor een onafhankelijke dienstverlening op maat.

Drie nieuwe Case machines voor European Bulk Services

EBS uit Rotterdam heeft drie nieuwe Case machines aangeschaft, een Case CX37C en twee keer een Case CX145D. De machines zijn alle drie uitgerust met een Stage 5 motor en een Groeneveld-BEKA smeersysteem.

European Bulk Services (EBS) B.V. is een multifunctionele droge bulk terminal operator met twee strategisch gelegen terminals in de Rotterdamse haven. Hun kernactiviteiten bestaan uit het laden, lossen, op- en overslaan van droge bulk producten.

Twee nieuwe Case machines voor VSM sloopwerken

VSM Sloopwerken heeft 2 nieuwe Case machines ontvangen. Troost Machinehandel ging langs om de machines af te leveren. Beide machines zijn uitgerust met een Stage 5 motor en een BMAir compleet overdruk systeem. De Case CX90D beschikt over een Groeneveld-BEKA centrale smering en een engcon draaikantelstuk.

VSM Sloopwerken B.V. is een professioneel, toonaangevend en een multidisciplinaire aannemingsmaatschappij op het gebied van duurzame en circulaire binnenstedelijke totaalsloop, Industriële sloop en ontmanteling, asbest- en chroom 6 verwijdering, bodemsanering en infrastructurele projecten.

Hierbij wordt de samenwerking tussen de VSM-bedrijven optimaal benut en staan duurzaamheid en veiligheid voor mens en het milieu altijd centraal.

Case 621G wiellader voor Zandhandel Hoeksche Waard

Troost Machinehandel is langs gegaan bij Zandhandel Hoeksche Waard om de afgeleverde 621G in werking te zien. Zij gaven aan erg tevreden te zijn over de bijna 14 tons wegende Case machine.

Sinds 1968 zijn zij een gespecialiseerd handelsbedrijf in zand- en grondproducten, grind, siersplit en funderingsmaterialen. Vanuit Strijen en ‘s-Gravendeel leveren zij hun materialen uit eigen voorraad aan bedrijven en particulieren.