TonTrans kiest voor Case 821F shovel

Van der Vrande verkocht in enkele weken tijd maar liefst drie Case 821F wielladers. De eerste van dit succesvolle trio werd geleverd aan transportbedrijf TonTrans uit Best die hem gebruikt voor het laden van mest in vrachtwagens.

Tontrans uit Best is een jong en dynamisch bedrijf opgericht door Ton van Genugten en zijn zus Claudia van Genugten. Het bedrijf is gespecialiseerd in transporten binnen Europa. Zij beschikken over een modern wagenpark uitgerust met GPS en verzorgen voor klanten alle transporten binnen Europa, van zowel vloeibare als stapelbare producten. Tevens bestaat de mogelijkheid tot opslag van vloeibare producten.

De Case 821F wiellader wordt aangedreven door een FPT Tier 4i dieselmotor die 195 pk levert bij een toerental van 1800 toeren per minuut. De machine loopt veertig kilometer per uur. De machine behoort tot de sterkste machines in zijn klasse. Hij heft namelijk bijna 15.000 kg recht vooruit. Gedraaid kan de shovel nog altijd bijna 13.000 kg heffen. Het machinegewicht bedraagt 18.000 kg.