Case bulldozer

De eerste Case, een CX210B is in 2009 door Gebr. Poppink in gebruik genomen. Nu, inmiddels 12.000 uren verder, draait deze machine nog steeds probleemloos, terwijl deze continu wordt ingezet voor sloopwerkzaamheden waarbij de machine flink op de proef wordt gesteld. Dit mede, heeft Gebr. Poppink vorig jaar doen besluiten om te investeren in een Case CX250C. Deze machine is afgelopen jaar zo goed bevallen (met name wordt het bedieningsgemak en het lage brandstofverbruik geroemd) dat er dit jaar wederom is gekozen voor een nieuwe Case CX250C. Deze Case CX250C voldoet met de uiterst zuinige ISUZU motor aan de TIER 4i norm en heeft een nieuwe ruime cabine met zeer veel zicht. Door het nieuwe Case Intelligent Hydraulic System worden de pompen op zeer nauwkeurige en efficiënte wijze aangestuurd, hetgeen een extra brandstofbesparing van ca. 10% oplevert.

Verder is de machine geheel compleet uitgevoerd met hoge en lage drukfuncties, drukloze retourleidingen, climate control, hydraulische snelwisselaar en proportionele bediening van de extra functies. Bovendien is de machine voorzien van 2 camera’s: 1 x achter en 1 x opzij.

Gebr. Poppink te Reutum is een loon- en grondverzetbedrijf met als hoofdpijler grondverzet. Het bedrijf beschikt over veel ervaring op dit terrein en heeft geavanceerde machines met vakkundig personeel. Het bedrijf streeft naar hoge kwaliteit en beschikt over ISO 9002-VCA* certificatie. Het machinepark bestaat uit een groot aantal rupskranen, mobiele kranen, minikranen, shovels, diverse uitrustingsstukken, zelfrijdende dumpers, tractoren met gronddumpers en een bulldozer.

De volgende werkzaamheden worden o.a. uitgevoerd:

  • uitgraven en aanvullen van bouwputten
  • aanvoeren en verwerken van zand en puin in cunetten t.b.v. de wegenbouw
  • cultuurtechnisch werk t.b.v. aanleg van pijpleidingen
  • slopen en saneren van gebouwen en (bedrijfs)terreinen
  • graven en onderhouden van sloten en bergingsvijvers
  • bestratingswerkzaamheden

Voor meer info: www.schmidtbouwmachines.nl en www.poppink-reutum.nl