Case CX370C rupskraan voor Blokland BV

Blokland B.V. uit Ter Aar heeft een nieuwe Case CX370C rupsgraafmachine in gebruik genomen uit handen van Troost Machinehandel BV te Numansdorp.

De Case CX370C is compleet uitgerust met verzwaarde hoofdgiek van 6,45 m, sloop- cq. sorteergrijperfunctie, aparte lekleiding, 2 camera’s aan achter- en zijkant van de machine, volledige rupsgeleiders, 900 mm rupsplaten, gereedschapskist op de onderwagen, treeplanken links en rechts, lasersteun naast de lepelsteel, overdruksysteem, werklampen rondom, geblindeerde cabineruiten, vonkenvanger en belettering met de bedrijfsnaam op contragewicht.

De standaard 6 cilinder TIER IVi diesel motor van de Case CX370C heeft een vermogen van 270 pk en een hydrauliek opbrengst van 2x 285 l/min. De motor is voorzien van af-fabriek onderhoudsvrij roetfiltersysteem met auto regeneratiesysteem en EGR.

Het is inmiddels de zesde Case machine naar volle tevredenheid door Blokland B.V. in gebruik wordt genomen. Wij willen Frans en Frank Blokland veel plezier en veilige uren wensen met de nieuwe Case CX370C en danken hen voor het in ons gestelde vertrouwen.