Case schrankladers voor BSR Van Uden Stevedoring

BSR Van Uden Stevedoring uit Rotterdam kiest weer voor Case schrankladers! BSR Van Uden Stevedoring heeft van Troost Machinehandel een twee nieuwe Case SR250 schrankladers in gebruik genomen.

BSR Van Uden Stevedoring is een op- en overslagbedrijf gespecialiseerd in bulkproducten en stukgoederen. Sterk in uitvoering van maatwerk projecten in combinatie met overslag en opslag, van expeditie tot vervoer. BSR Van Uden heeft een kade van 1.000m aan de Gustoweg in Rotterdam waar met 5 walkranen schepen kunnen worden gelost met een diepgang tot 10 meter. Als schepen meer diepgang nodig hebben, worden er drijvende kranen ingezet.

De nieuwe Case SR250 machines zijn af fabriek uitgerust met een TIER IVi motor. Lucht geveerde stoel, ROPS-FOPS-cabine en mechanische bediening. Om de machines klaar te maken voor overslag werkzaamheden is veel werk gestoken in: beschermde kabelboom i.c.m. mechanische olie- en temperatuur beveiligingssensoren, bescherming aan de achterzijde, versteviging van pennen van laadframe, 4 demontabele hijsogen, bescherming van achterruit, banden volgeschuimd, extra borgpennen voor de bak, grofmazige radiateur en oliekoeler, roetfilter systeem. De machine is volledig uitgevoerd volgens de speciale haven die in de loop der jaren is ontwikkeld in nauwe samenwerking tussen klanten en Troost Techniek en Machinehandel.

Wij willen BSR Van Uden bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hen productieve uren met de machines. Voor meer informatie kijk op: www.rbstevedoring.nl