Wederom een nieuwe Case voor Aannemersbedrijf M.J. de Boer

Maarten Joris de Boer van Aannemersbedrijf M.J. de Boer B.V. nam onlangs een nieuwe short radius midigraver Case CX75C van Schmidt Bouwmachines in ontvangst. De Case CX75C is hiermee de derde Case machine door Schmidt Bouwmachines aan M.J. de Boer geleverd.

Deze zeer compleet uitgevoerde machine met proportioneel bediende extra functies, Climate Control, luxe lucht geveerde stoel, 7 inch kleuren monitor voor de beelden van de achter- en zijcamera, maakt het in combinatie met de hoge veiligheidsnormen van ROPS en FOPS Level II, een comfortabele en veilige werkplek voor de machinist. Aan de strengste milieu eisen van de Tier 4 Final norm, wordt voldaan zonder toepassing van een DPF (roetfilter). Dit in combinatie met de standaard Auto-Idle (toerental reductie) en Idle-Shut-Down (motor stop) functies, zorgen ervoor dat deze midigraver tot de zuinigste in zijn klasse behoort.

Op wens van Aannemersbedrijf M.J. de Boer B.V., is de machine uitgerust met een Pladdet Powertilt en drie bakken. Tevens is deze machine op wens afgeleverd met extra LED werklampen voor, toplampen bovenaan de cabine, 2 zwaailampen en geblindeerde achterramen. Aannemersbedrijf M.J. de Boer zal deze machine inzetten voor diverse grondverzet werkzaamheden, maar voornamelijk zal de machine gebruikt worden bij het aanleggen van straatwerk.