Grader Totaal uit Barneveld kiest wederom voor Case

Onlangs werd door Schmidt Bouwmachines te Almelo een tweede CASE CX856C geleverd aan Grader Totaal uit Barneveld. De tweede CASE 856C zal voornamelijk worden ingezet voor profileer werkzaamheden in de wegenbouw. Na de uitstekende ervaringen met een al eerder geleverde CASE 856C in 2015 is er nu weer gekozen voor een CASE 865C grader.

Volgens eigenaar Chris van Ravenhorst voldoet de CASE 856C aan al hun wensen omtrent comfort, kracht en productiviteit van de machine. De machine is opgebouwd met extra LED werkverlichting, achteruitkijk camera en een Low Profile cabine zodat de machine makkelijk per dieplader te transporteren is. Uiteraard is deze machine ook voorzien van een modern GPS systeem zodat er op de millimeter nauwkeurig gewerkt kan worden. Bovendien voldoet deze machine aan de laatste TIER 4 Final norm zonder gebruik te maken van een roetfilter.

Grader Totaal is een groeiende onderneming, gespecialiseerd in het profileren en verdichten van onder banen zoals zand, puin, freesasfalt en stabilisatie. Het machinepark bestaat uit meerdere graders en zelfrijdende trilwalsen, welke zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Doordat zij het transport van de machines in eigen beheer hebben, zijn ze flexibel en makkelijk inzetbaar. Ook op het gebied van het maken van 3D-modellen hebben zij de nodige kennis en ervaring in huis om te helpen een project tot een goed einde te brengen.