Complete Case 821G wiellader voor Kees Limburg Verhuur

Mede door de goede ervaring met zijn Case 721E wiellader, die er al heel wat productieve uurtjes op had zitten, was de vervanging van deze machine door een Case wiellader een vrij logisch vervolg. Ditmaal moest de machine echter een klasse zwaarder zijn, de Case 821G. Het werd een 821G, met een compleet nieuwe cabine, voorzien van alle gemakken en toebehoren: Ride Control (lastdemping), Groeneveld automatische vetsmering, JSS Joystick bediening, luxe lucht geveerde en verwarmbare stoel, omkeerbare koeler fan, achteruitkijk camera af fabriek, complete LED rij- en werkverlichting, trekhaak, extra gereedschapskist, elektrische diesel vulpomp, etc.
Een hydraulische snelwissel, dichte laadbak, puinbak en pallet vorken van Eurosteel maken de machine compleet voor productie.

Tevens liet Kees de machine uitvoeren met een Loadtronic weeginstallatie met printer, zodat hij zijn opdrachtgevers de complete service kan aanbieden. 
Niets mocht er aan ontbreken! En dat deed het dan ook niet, gezien zijn tevreden smile van oor tot oor bij de aflevering, geflankeerd door zijn partner Nicole.