Negende Case rupskraan voor Gebr. Poppink Reutum

Wederom heeft Gebr. Poppink B.V. een aantal Case rupskranen aangeschaft bij Schmidt Bouwmachines in Almelo. Ditmaal is er onder andere voor een Case CX350D gekozen. Gebr. Poppink B.V. draait nu met 9 Case rupsgraafmachines. Deze machines voldoen prima en daarom is er dit jaar besloten om wederom te investeren in nieuwe Case machines en ditmaal onder andere in een CX350D.

De Case CX350D voldoet met de uiterst zuinige Isuzu motor aan de TIER 4 norm en heeft een nieuwe ruimere cabine met zeer veel zicht. Door het nieuwe Case Intelligent Hydraulic System worden de pompen op zeer nauwkeurige en efficiënte wijze aangestuurd, hetgeen nog een extra brandstofbesparing van ca. 10% oplevert. Verder is de machine geheel compleet uitgevoerd met hoge en lage drukfuncties (proportioneel bediend), drukloze retourleiding, Climate Control en hydraulische snelwisselaar. Bovendien is de machine voorzien van 2 camera’s (achter en zijkant). De nieuwe Case CX350D is ondertussen al een aantal weken in gebruik in Zevenaar en machinist Peter Slaghekke is uiterst tevreden over het draaien van de machine. Bovendien wordt het uiterst lage geluidsniveau van de machine geroemd. De machinist heeft zelfs al de vraag gehad of de Case elektrisch is aangedreven!

Gebr. Poppink te Reutum is een loon- en grondverzetbedrijf met als hoofdpijler grondverzet. Het bedrijf beschikt over veel ervaring op dit terrein en heeft geavanceerde machines met vakkundig personeel. Het streeft naar hoge kwaliteit en beschikt over ISO 9002-VCA* certificatie. Het machinepark bestaat uit een groot aantal rupskranen, mobiele kranen, minikranen, shovels, diverse uitrustingsstukken, zelfrijdende dumpers, tractoren met gronddumpers en een bulldozer.