Case CX145D-SR rupsgraafmachine voor W.H. Heijmans

Van der Vrande Bouwmachines leverde onlangs een nieuwe Case CX145D-SR rupsgraafmachine af bij W.H. Heijmans B.V. gevestigd in Geffen. De machine wordt gebruikt voor grond-, water- en wegenbouwactiviteiten. Voor de aanschaf werd de machine eerste enige tijd gehuurd. Meest opvallend was daarbij het lage brandstofverbruik van gemiddeld 4.5 liter per uur bij rioleringswerkzaamheden. De binnendraaier met 3-delige verstelgiek en het extra bijgeplaatste hijsoog aan de binnenzijde van de giek zijn ideaal bij de rioleringswerkzaamheden. De machine heeft een kleine radius een zeer grote hefcapaciteit. Tevens is de machine voorzien van Leica GPS voorbereiding en kunststof rupsplaten om beschadigingen aan het wegdek te voorkomen.

Case CX145D-SR rupsgraafmachine is een aanvulling op het huidige machinepark dat reeds bestaat uit een Case CX80C midigraver en een Case CX31B minigraver. Goede ervaringen met deze machines heeft W.H. Heijmans B.V. doen besluiten om een grotere Case CX145D-SR rupsgraafmachine aan te schaffen.

W.H. Heijmans B.V. is een grond-, water- en wegenbouwbedrijf gevestigd in Geffen en bestaat al sinds 1961. Zij zijn een allround infra-aannemer en verrichten grondwerk, riolerings- en verhardingswerkzaamheden, zowel asfaltering als (sier) bestrating. Ook voor machinaal bestraten van grotere oppervlaktes en onderhoudswerkzaamheden kan men bij W.H. Heijmans B.V. terecht.