Een Case primeur voor Grondverzet Wernsen

Als uitbreiding op het actuele machinepark, heeft Wernsen B.V. uit Hoevelaken, een nieuwe Case CX210D geleverd gekregen door Schmidt Bouwmachines uit Almelo. Na een korte proef, vond de machinist de machine dermate “goed draaien” dat Gerrit Wernsen besloot tot de aanschaf van de CX210D. Dat de nieuwe generatie D-serie rupsgraafmachines van Case voldoen aan de Tier 4 Final (fase IV) emissienormen met een onderhoudsvrije SCR-oplossing, waarbij geen roetfilter nodig is of regeneratie vereist, is natuurlijk ook een groot voordeel!

Naast de gebruikelijke opties als een hydraulische snelwissel, hoge en lage drukfuncties (proportioneel bediend), luchtgeveerde stoel, LED-werklampen, etc. is de machine tevens voorzien van een elektrische gasolie-vulpomp, achter- én zijcamera, treeplank en opschoonbak. 
Maar, ter volledige inpassing in zijn huidige machinepark, liet Gerrit Wernsen de machine tevens in de voor hen zo karakteristieke bedrijfskleuren spuiten.

Wernsen B.V. is specialist in de uitvoering van civiel-cultuurtechnische werkzaamheden. Bouwrijp maken, een infrastructurele reconstructie of een complete tuinaanleg voor een particulier. De werkzaamheden worden met moderne technieken en materieel, op een veilige en milieuverantwoordelijke wijze uitgevoerd. Zij werken voornamelijk voor bouw- en aannemingsbedrijven, overheidsinstanties en particulieren.