Van Mensvoort Veghel neemt Case CX250C graafmachine in ontvangst

Eind oktober 2012 nam Van Mensvoort uit Veghel hun nieuwe Case CX250C in gebruik. De zeer fraaie machine, in bedrijfskleur gespoten, werd door Van der Vrande BV uitgevoerd met hydraulische snelwisselaar, radio, zwaailamp, extra werklampen, extra kettingkist, treeplank en extra cabinebescherming.

Af fabriek is de CASE rupskraan al zeer compleet uitgevoerd met TIER 4i Isuzu dieselmotor met CEGR-technologie, zeven energiebesparingssystemen, drie werkmodi, airco met climate control, luchtgeveerde stoel, veiligheidscamera achter en zijkant, slangbreukventielen, alle sloopsorteerfuncties en brandstofvulpomp.

Van Mensvoort BV is sinds 1981 aktief in de Grond Weg en Waterbouw sector met Sloop, Milieu, en Recycling als toegevoegde specialismen. Op haar eigen website introduceert zij zichzelf als volgt: "Vanuit onze expertise op deze diciplines is onze focus gericht op het doel en de levensduur van de te realiseren projecten. Door met onze klanten mee te denken, kijken we naar een totaalplaatje, wat resulteert in een maatwerkoplossing. Dit is dé reden waarom wij door veel van onze opdrachtgevers (bedrijfsleven, (semi)overheden en particulieren) vaak al in de planfase van projecten worden benaderd. Vanaf het eerste idee tot en met de in gebruiksname en het uiteindelijke onderhoud van uw nieuwe terrein kunnen wij u voor het gehele proces ontzorgen. "Kracht in combinatie", daar staan wij voor. Het bedrijf heeft, mede door betrokkenheid van de medewerkers, haar persoonlijke karakter weten te behouden waardoor wij in staat zijn ook tijdens calamiteiten snel en daadkrachtig op te treden. Naast duurzaamheid in de projecten dragen wij graag ons steentje bij aan de maatschappij, onder andere door steun aan goede doelen en het informeren van de jeugd."