Case 821G-XR wiellader voor Loonbedrijf van Raak

Loonbedrijf Van raak BV nam uit handen van Van der Vrande Bouwmachines een nieuwe Case wiellader in ontvangst. Het betrof dit keer een Case 821G shovel van 18,5 ton en daarmee kwam het aantal Case machines dat op het bedrijf zijn werkzaamheden verricht op drie.

De nieuwe wiellader werd compleet en volledig bedrijfsklaar uitgevoerd met Case FPT 6-cilinder Tier 4 Final dieselmotor (230 pk), luxe ROPS-FOPS cabine met Premium Seat, airconditioning, radio en twee zwaailampen, complete LED weg- en werkverlichting, loonwerkersverlichting met extra LED-lampen inclusief breedtelichten en reflectoren, achteruitrijalarm en veiligheidscamera achter, ZF-Powershift versnellingsbak met 5 versnellingen, Heavy Duty ZF-assen met open differentieel achter en 0-100% sper voor, BekaMax centraal smeersysteem, besturing met stuurwiel en joystickbesturing, bediening joystick met derde functie geïntegreerd in de joystick, centrale “best-in-class” koelingsmodule met hydraulisch omkeerbare vin, Ride Control System (veersysteem), extra dieseltank, 23.5R25 banden inclusief dubbellucht en hydraulische snelwisselaar systeem 2016. Natuurlijk worden onze Case machines geleverd met CE-verklaring, keuring op goede en veilige werking en Nederlandstalige handleiding.

Loonbedrijf van Raak is een gekwalificeerd en veelzijdig loonbedrijf met een uitgebreid dienstenpakket en gevestigd in het Brabantse Hooge Mierde. De diensten die zij leveren zijn onder te verdelen in (agrarisch) loonwerk, grondverzet, mestdistributie en transport.