Case 621F-XT lader geleverd aan Grondverzet Vilsteren B.V.

Na een degelijke proefperiode, waarbij meerdere merken getest zijn, koos Grondverzet Vilsteren voor de CASE 621F-XT wiellader. De ruime cabine, goede zicht, laag geluidsniveau o.a. waren pluspunten die machinist Jarno zeer aanspraken. Natuurlijk speelde ook mee dat Grondverzet Vilsteren al meerdere jaren zeer positieve ervaringen heeft met zowel de CASE rupsgraafmachines als met leverancier Schmidt Bouwmachines Almelo.

Deze CASE 621F-XT is uitgerust met een parallel hefframe. Dit frame heeft een hoger bereik dan het Z-frame en geeft de machinist meer zicht op het werk. Bij het vele palletwerk dat deze machine dient te verrichten bij het leggen van rijplaten op de verschillende locaties waar Grondverzet Vilsteren graafwerkzaamheden verricht t.b.v. de pijpleidingen die door de opdrachtgevers gelegd worden, is dit een groot pluspunt. De CASE wielladers voldoen aan de Tier 4i norm door middel van de SCR technologie (AdBlue toevoeging) die een aanmerkelijk brandstof besparing oplevert. Verder is deze CASE 621F-XT o.a. voorzien van JSS-bediening door middel van een linker joystick, die de besturing van de machine overneemt, automatische vetsmering van Groeneveld en vele extra opties.

Een 5-jaren Garantie Plan (of 9.000 draaiuren) is op deze machine ook van toepassing. Voor meer info: www.schmidtbouwmachines.nl www.casenederland.nl www.grondverzetvilsteren.nl.