Case CX210C graafmachine voor Klok Containers uit Rotterdam

Klok Containers uit Rotterdam heeft een nieuwe Case CX210C rupsgraafmachine uit handen van Troost Machinehandel BV uit Numansdorp in gebruik genomen. Klok Containers is al jaren een van de vaste klanten van Troost Machinehandel.

Als een van de grootste afvalinzamelaars binnen de regio groot Rijnmond heeft Klok Containers bij het hoofdkantoor in Rotterdam een groot verzamel- en sorteerpunt. Daarnaast is Klok Containers onderdeel van de Shanks Group. Shanks Group is de grootste onafhankelijke afvalinzamelaar binnen Europa welke efficiëntie i.c.m. een milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde organisatie nastreeft. Daar past de Case CX210C uitstekend bij.

De nieuwe Case CX210C is volledig uitgerust op het werken binnen de afval verwerking en sortering, zo heeft de machine een nieuwe Verachtert VRG30 sorteergrijper. Daarnaast is de brandstoftank vergroot naar ca. 750 liter. De nieuwe Case CX210C is af fabriek uitgerust met een TIER IVi motor met roetfilter systeem, automatische motor uitschakeling, alle hydraulische functies, zij- en achter camera’s, lucht geveerde stoel, slangbreukbeveiligingen, ROPS-cabine en een lange lepelsteel. Ook heeft Troost Machinehandel de machine uitgerust met 800mm rupsplaten, automatisch omkeerbare fan, Groeneveld smeersysteem, overdruksysteem, en extra treeplank bij cabinedeur.