Case ontving de prestigieuze Good Design ™ Award in de industriële categorie voor zijn wielladers uit de G-serie van het Chicago Athenaeum: het Museum voor Architectuur en Ontwerp en het Europees Centrum voor Architectuur, Kunstontwerp en Stedelijke Studies.

Case heeft de prijs te danken aan het revolutionair ontwerp van de nieuwe G-serie wiellader waarbij de lat voor comfort voor de machinist zeer hoog wordt gelegd. De G-serie was een van de productontwerpen die werd geselecteerd door het Chicago Athenaeum uit de duizenden inzendingen van 's werelds meest toonaangevende fabrikanten en industriële ontwerpbureaus. Als winnaar van de Award maakt het wielladerdesign nu deel uit van de permanente ontwerpcollectie van het museum.

Carl Gustaf Göransson, president voor de Construction Equipment-bedrijven van CNH Industrial, merkte op: "We zijn vergeleken met de allerbesten in de wereld en de G-serie is als winnaar uit de bus gekomen: deze prestigieuze onderscheiding bekroont de lange geschiedenis van kwaliteit van de Case wielladers terwijl we ons voorbereiden om volgend jaar de 60e verjaardag van deze productlijn te vieren. "

De cabine van de Case wielladers uit de G-serie zet nieuwe normen op het gebied van comfort en veiligheid met een gebruikersomgeving, bedieningselementen en interface die het tot het meest intuïtieve en gemakkelijk te bedienen product van het merk maken. Elk element is ontworpen om een ​​auto-gevoel te bieden met industriële prestaties. De G-serie tilt het zicht naar nieuwe hoogten. De voorruit uit één stuk biedt een onbelemmerd panoramisch zicht naar voren, terwijl meerdere achteruitkijkspiegels, achteruitkijkscherm, slanke motorkap en achterruitverwarming uitstekende zichtbaarheid achter bieden.

Folder Case 521G-621G-721G-821G-921G wielladers

Folder Case 1021G-1121G wielladers